Frandsen jakker - kendetegnet er et sporty look med feminine detaljer. Føres i str. 44-54

Bukser, du kan leve i
Med garanti om en uovertruffen komfort og en perfekt pasform, er Robell til kvinder i alle aldre, der ønsker moderigtige bukser, som de kan leve i. Robell er skabt til rigtige kvinder, ikke til giner.

Bukser til enhver der ønsker
perfekt pasform og kvalitet.
100% øko-certifiseret. Føres i str. 42-54
LUKStilfuldt, råt og afslappet,med et touch
af det feminine til den lidt yngre +pige
Fås i str. 42-56

PONT Neuf er baseret på ideen om enkelthed og frihed i et tidløst design med et pift af sjove sammensætninger og farver i et moderne udtryk, som bliver en uundværlig del af basis garderoben. Kollektion er kompromisløst designet og produceret, med fokus på pasform og komfort. Pont Neuf er et brand kvinder bliver ved med at vende tilbage til.
Mærket føres i størrelse S-3XL.


Ciso henvender sig til den moderne pluspige, som bruger størrelse 42 til 56. Ciso-pigen er en spændende og feminin pige, som tør skille sig ud fra mængden, og som gerne vil være lidt anderledes. Hun lægger stor vægt på moderigtigt tøj, lækre designs, god kvalitet, pasform og komfort.


SUNDAY står for afslappet og komfortabel stil, med fokus på farver. Brandet er til den voksne kvinde, som værdsætter god kvalitet og en perfekt pasform, til den rigtige pris.


Aprico er til kvinden der tør springe ud i frække farver og dristige print. Masser af lækre detaljer og høj kvalitet. Produceres i Europa.


Studio er inspireret af trends fra hele verden og kan byde på alt indenfor komfortabelt festdress til arbejdstøj og hjemmehygge. Rå detaljer som giver et tvist til det feminine.

Hos Choise lægges der vægt på design, pasform, kombinationsmuligheder og høj kvalitet. Choise kollektionen kan med sit autentiske look og sine klare farver kombineres på talrige måder; hvilket gør Choise det ideelle valg til både hverdag og fest. Choise et det helt rigtige tøjmærke til kvinder, der værdsætter muligheder og høj kvalitet. Føres i str. 40-52